Mercedes-Benz

Uravnotežena kao ti.

Nova A-klasa s Mercedes me sustavom i cijenom od 187.900 kn.
A-klasa

50/50 uz 0% kamate*

Idealno raspoređenih 50/50 uz 0% kamate. Nova A-klasa ne potvrđuje vašu individualnost samo atraktivnim izgledom i naprednim korisničkim sučeljem. Ona podupire i vašu osobnu slobodu financiranjem putem Mercedes-Benz Leasinga. Vašu novu A-klasu možete financirati u dvije jednake rate, ili popularno 50/50, uz 0% kamata i bez  troškova obrade. U ovoj uravnoteženoj ponudi ostvarujete pravo i na besplatni komplet zimskih kotača prilagođen vašem vozilu kao i 2 godine DriveOn produženog jamstva (2+2).

Mercedes me sustav

Mercedes me

Otkrijte digitalne ponude, usluge i sadržaje krojene po mjeri koji umrežavaju Vaš život s Vašim vozilom i još više od toga. Nakon prijave imate pristup personaliziranim temama koje su Vam važne – i svom vozilu, naravno.

DriveOn - produženo jamstvo 2+2

DriveOn - produženo jamstvo 2+2

Iako je proizvođač kvalitetno pregledao i isporučio proizvod bez neispravnosti, analize dokazuju da i uz najveću pažnju i brigu postoji mogućnost pojave malih nedostataka. U svim takvim slučajevima, vlasnik vozila korištenjem jamstva DriveOn je osiguran i bezbrižan.

Besplatni komplet zimskih kotača

Set zimskih kotača

U ovoj uravnoteženoj ponudi ostvarujete pravo i na besplatni komplet zimskih kotača prilagođen vašem vozilu.

Kontakt/Više informacija:

* Financijski leasing na 12 mjeseci, minimalno učešće iznosi 50% od ukupne cijene vozila. Potrebna minimalna dokumentacija za odobrenje.