C-klasa Star Edition.

C-klasa Star Edition

Jedan automobil. Bezbroj mogućnosti.

U inovativnoj tehnologiji koja se preobražava u neusporediv osjećaj u vožnji i prikazuje u prostoru koji Vašim željama daje još veću slobodu. Sve je moguće. Uz Star Edition paket opreme, četverogodišnje jamstvo i financiranje 50% odmah, 50% nakon godinu dana.

Navigacija

Jednostavna za korištenje, točni podaci na kartama i pouzdano vođenje do odredišta – Garmin® MAP PILOT prenosi na sustav Audio 20 CD sve prednosti navigacijskog sustava Garmin®, uključujući funkciju Live Traffic Information. Dovoljno je utaknuti SD-karticu s navigacijskim softverom i podacima na kartici.

LED High Performance prednja svjetla

Mercedes-Benz C-klasa

Uz njihovu vizualnu privlačnost, LED prednja svjetla visokih performansi također poboljšavaju vidljivost tijekom noćne vožnje zahvaljujući širokom snopu svjetlosti te se mogu pohvaliti temperaturom boje dnevne svjetlosti i niskom potrošnjom energije. LED stražnja svjetla u dvije boje automobilu pružaju prepoznatljivi vanjski izgled i poboljšavaju vidljivost.

Asistent aktivne pomoći pri parkiranju + PARKTRONIC

Mercedes-Benz C-klasa

Uz aktivan sustav pomoći pri parkiranju olakšava se potraga za parkirališnim mjestom i parkiranje u uzdužna i poprečna parkirna mjesta te izlazak iz uzdužnih parkirnih mjesta. Parkiranje postaje zabava. Vozilo se automatski usmjeruje u parkirno mjesto i preuzima ulogu vozača pri upravljanju i kočenju.

THERMOTRONIC - automatski klima uređaj

Mercedes-Benz C-klasa

Tri klimatske zone i tri načina rada automatskog klima-uređaja stvaraju ugodnu temperaturu u vozilu. Vozač i suvozač mogu svaki zasebno regulirati temperaturu i raspodjelu zraka. Temperaturu i količinu zraka u stražnjem dijelu vozila možete zasebno podesiti.

DriveOn - četverogodišnje produženo jamstvo

Mercedes-Benz DriveOn

Ugovaranjem DriveOn produženog jamstva pouzdano ste zaštićeni dodatna 24 mjeseca od neočekivanih troškova popravka. DriveOn jamstvo u potpunosti pokriva potrebne originalne Mercedes-Benz rezervne dijelove i izvršen rad.

Kontakt/Više informacija:

* Financijski leasing na 12 mjeseci, minimalno učešće iznosi 50% od ukupne cijene vozila. Ponuda vrijedi samo za vozila sa zalihe.