Nijanse proljeća.

Iskoristite popuste na artikle iz naše ponude i najavite se za proljetnu provjeru Vašeg vozila u ovlaštenom Mercedes-Benz servisu.
Nijanse proljeća

Dezinfekcija klima uređaja

Udahnite proljeće opušteno i punim plućima. Naši servisni djelatnici školovani su za brzo i učinkovito dezinficiranje klima uređaja jer se samo ispravnim čišćenjem i dezinfekcijom uklanjaju štetne bakterije i gljivice.

Zamjena filtera klime - Popust 25%

Zamjena filtera klime

Gdje se osobe s alergijama osjećaju najudobnije? Unutar Mercedes-Benz vozila. Zahvaljujući originalnom Mercedes-Benz filteru interijera koji je autoriziran od ECARF-a.

Mercedes-Benz metlice brisača - Popust do 35%

Mercedes-Benz metlice brisača

Vaše metlice brisača ne uspijevaju obrisati kapljice proljetne kiše bez iritantnih tragova ili zvukova? Nekoliko zimskih perioda s vrlo niskim temperaturama ubrzava trošenje metlica pa je možda vrijeme za zamjenu.

Originalni Mercedes-Benz tepisi - Popust 20%

Originalni Mercedes-Benz tepisi

Originalni Mercedes-Benz tepisi precizno su prilagođeni dimenzijama vašeg vozila jer se proizvodnja temelji na CAD računalnim podacima vašeg modela.

Navigacija - Popust 10%

Navigacija

Novo korisničko sučelje Garmin Map Pilot.

Nova ponuda iz "Collection 2018" kataloga

Nova ponuda iz "Collection 2018" kataloga

Za Vas smo izdvojili nekoliko originalnih Mercedes-Benz Collection artikala. Uživajte u pregledavanju.

Mercedes-Benz Top servisni paketi

Mercedes-Benz Top servisni paketi

Razumno je provjeriti neke vitalne detalje kako biste mirno nastavili uživati u vožnji svog omiljenog Mercedes-Benz automobila. Sada povoljno možete zamijeniti motorno ulje i filter, filtere goriva, kabine i zraka. Jer baš kao ni vi, ni mi od Mercedes-Benz vozila ne očekujemo ništa manje od pouzdanosti i dugovječnosti.

Mercedes-Benz ProtectPlus

Mercedes-Benz ProtectPlus.

Ukoliko brinete o troškovima održavanja Vašeg vozila.  Servisni paket redovitog održavanja Vašeg vozila prema preporukama proizvođača.

Kontaktirajte nas