Mercedes-Benz

Mercedes-AMG GT Coupé s 4 vrata.

Život je utrka.
Mercedes-AMG GT Coupé s 4 vrata

Mercedes-AMG GT Coupé s 4 vrata: prostor za više individualnosti. Više varijabilnosti. Više doživljaja u vožnji.

Više od jednog Gran Turisma koji oduzima dah: njih pet.

S modelom Mercedes-AMG GT Coupé s 4 vrata možete birati ne samo između pet varijanti modela – AMG GT 43 i 43 4MATIC+, AMG GT 53 4MATIC+, AMG GT 63 4MATIC+ i AMG GT 63 S 4MATIC+ – nego i brojnih mogućnosti individualizacije: tri izvedbe stražnjeg dijela vozila, ekskluzivne pakete za eksterijer i interijer te veliku paletu lakova, naplataka i kočnica.

Mercedes-AMG GT Coupé s 4 vrata

Performanse. Širih razmjera.

Prvi sportski automobil s 4 vrata obitelji modela AMG GT pruža novu dimenziju doživljaja u vožnji.

Mercedes-AMG GT Coupé s 4 vrata

Majstor kontrole tijela.

Zahvaljujući inteligentnim sustavima pomoći koji mogu analizirati i djelovati još preciznije i još brže.

Mercedes-AMG GT Coupé s 4 vrata

Koncentrirana. Energija.

Mercedes-AMG GT Coupé s 4 vrata u cijelosti je dio filozofije dizajna AMG-a: jasnoća percepcije, markantne proporcije i voluminozno tijelo.

Više prostora, više snage, više žmaraca – Mercedes-AMG GT s 4 vrata nudi nove dimenzije doživljaja u vožnji. Nije upitno u koju se obitelj Performance ubraja ovaj sportski automobil. DNK autosporta utkan je u svaki djelić kupea i pretvara model s 4 vrata u čistokrvni sportski automobil.

Mercedes-AMG GT Coupé s 4 vrata

Na cilju. Već prilikom ulaska u vozilo.

Novim AMG tipkama oblikujete upravljač svog vozila radikalno sportski: s njima je moguće brzo i precizno upravljanje specifičnim dinamičnim funkcijama.

Zahvaljujući kombiniranom instrumentu koji se može individualno konfigurirati i središnjem multimedijskom zaslonu dijagonale 31,2 cm (12,3''), uvijek imate pregled svih mjerodavnih informacija. Novo i jedinstveno: osam integriranih tipki zaslona u središnjoj konzoli i prekidač u polju za upravljanje.

Mercedes-AMG GT Coupé s 4 vrata

U graničnom području osjeća se kao kod kuće.

Kokpit modela Mercedes-AMG GT Coupé s 4 vrata osvaja iznimno kvalitetnim materijalima i izvrsnom kvalitetom proizvodnje. Novi miris AMG nudi dodatne performanse za osjetila.

Sigurnost i komfor: AMG sjedala s presvlakama od vrhunske ekskluzivne kože napa u dodatnoj opremi ili po želji sjedala AMG Performance u kombinaciji ekskluzivne koža napa i sportskih mikrovlakana DINAMICA s kontrastnim ukrasnim šavovima u boji nude izvrsnu bočnu potporu u zavojima.

Mercedes-AMG GT Coupé s 4 vrata

Prvoklasan na svim mjestima.

Više prostora, više snage: Mercedes-AMG GT s 4 vrata nudi više mjesta i više mogućnosti korištenja. Čistokrvni osjećaj autosporta uz komfor prave limuzine.

Mercedes-AMG GT Coupé s 4 vrata
Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vaš AMG GT.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više