Mercedes-Benz

Mercedes-AMG GT Coupé.

Handcrafted by Racers.
Mercedes-AMT GT Coupe

Mercedes-AMG GT je očaravajući Gran Turismo s AMG 4,0-litrenim V8 biturbo motorom kojeg mogu preteći samo njegova trojica braće iz serije GT: AMG GT S, AMG GT C i AMG GT R potiču AMG vozne performanse na vrhunske rezultate.

Performanse, izravno s trkaćih staza na cestu.

Mercedes-AMG GT ujedinjava očaravajući osjećaj vožnje motora V8 sa zadivljujuće visokom stupnjem pogodnosti za svakodnevnu primjenu.

Mercedes-AMT GT Coupe

Želja za brzinom u svom najčišćem obliku.

Mercedes-AMG GT: dinamično markantan u nastupu, ekstremno sportski i moderan u kokpitu.

Mercedes-AMT GT Coupe

Trkaći automobil i sigurnosno vozilo u jednom.

Uz toliki broj snažnih performansi Mercedes-AMG GT također zadržava pregled nad Vašom sigurnošću. Mnogobrojnim sustavima sigurnosti i pomoći omogućava da na odredište dođete ne samo brzo, već osjetno odmorniji i sigurniji.

Mercedes-AMT GT Coupe

Mercedes-AMG GT ikona je autosporta kojoj nema ravne.

Ambiciozan – još dok stoji. Zanosan – svaki detalj. Sanjate li o pravom stroju za vožnju, odmah ćete shvatiti – samo tako može izgledati.

Mercedes-AMT GT Coupe

Visoke performanse iz samog srca.

Mercedes-AMG GT slijedi svoj vlastiti cilj i u interijeru: vozne performanse u vrhunskoj formi.

Mercedes-AMT GT Coupe

Optimalna raspodjela mase.

Zahvaljujući motoru smještenom sprijeda u sredini i mjenjaču AMG SPEEDSHIFT DCT 7G u rasporedu transaxle, Mercedes-AMG GT ima optimalnu raspodjelu mase od 47 % prema 53 % između prednje i stražnje osovine. U kombinaciji s niskim težištem vozila osigurava iznimno agilno manevriranje i veliku brzinu u zavojima. Znate kako kažu: utrke se dobivaju u zavojima.

Mercedes-AMT GT Coupe

Lakoća susreće sposobnost.

Motor s performansama na razini trkaćeg sporta – V8 biturbo s dva unutarnja turbopunjača opremljen je za vrhunske rezultate, a dinamični ležajevi motora prilagođavaju se svakoj situaciji u vožnji. Osim toga je zbog suhog podmazivanja dodatno spušten nizak položaj ugradnje. Očaravajuće: eksplozivna brzina reakcije uz veliku vučnu snagu.

Mercedes-AMT GT Coupe
Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vaš AMG GT.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više