G-klasa.

Mercedes-Benz G-klasa

Odmah prepoznatiljiva, izrazito snažna - off-road ikona.

Pitanje forme.

Za G-klasom uvijek su se okretale glave. Ekskluzivnost i privlačan dizajn gotovo da se i nisu promijenili u proteklih 35 godina. Ovaj klasik među terencima osvaja svojim prepoznatljivim dizajnom, visokokvalitetnim materijalima i posebnim detaljima u interijeru.

Mercedes-Benz G-klasa

Dizajn eksterijera – jasne linije.

Dizajn eksterijera G-klase karakteriziraju jasne linije i tradicija. Prepoznatljivi se karakter praktično ne mijenja već desetljećima, a usmjeren je na izdržljivost i izvanredne terenske sposobnosti. To se odmah vidi na funkcionalnom prednjem dijelu G-klase sa savršeno ravnim vjetrobranom.

Mercedes-Benz G-klasa

Dizajn interijera – ekskluzivan ambijent.

Upečatljiv vanjski izgled nastavlja se u interijeru G-klase. Ekskluzivni elementi, najmodernije tehničke funkcije, funkcionalni regulatori i temeljita završna obrada koja priziva vremena kad su se vozila ručno obrađivala zajedno pružaju luksuzan komfor i izniman osjećaj percipirane vrijednosti.

Mercedes-Benz G-klasa

Na terenu

Juri vlastitim putovima. Bez obzira što je čeka, G-klasa utire put. Oživi na mjestima gdje druga vozila idu zaobilaznim putom. Ne posustaje čak ni pred nagibima od 100%, uzbrdicama od 54 stupnja i vodom dubokom do 60 cm.

Mercedes-Benz G-klasa

Na cesti

Pustolovina u velikom gradu. G-klasa se sposobna uvući u najskrovitije kutke bilo koje metropole. Miran, racionalan i uvijek na čelu. Te su sposobnosti još impresivnije nego prije zahvaljujući unaprijeđenim motorima i optimiziranom ovjesu.

Mercedes-Benz G-klasa

Naslijeđe

Snažan karakter još od 1979. godine. Ova je priča o uspjehu vozila vrhunskih terenskih sposobnosti započela još 1979. godine. Otada se tehničke karakteristike G-klase stalno dodatno razvijaju, no karakter joj je ostao isti.

Mercedes-Benz G-klasa

Motori

Vrhunski kao i obično. Samo bolji. Maksimalna učinkovitost uz još veću snagu: dodatno unaprijeđeni motori G-klase osvajaju vrhunskim ubrzanjima i optimiziranom potrošnjom goriva.

Mercedes-Benz G-klasa

Saznajte više