Mercedes-Benz

S-klasa Limuzina.

Mercedes-Benz S-klasa

Kako jednostavno ostati miran?  Pitate li se i Vi ponekad? Nijedna druga luksuzna limuzina ne utire put između stila i statusa tako suvereno.  

Pokažite tko ste. Ne što posjedujete.

Neki su ljudi u stanju karizmom privući pažnju svih osoba u prostoriji. A tu je i limuzina koja zahvaljujući pojavnosti i autoritetu predvodi čitavu klasu.

Mercedes-Benz S-klasa

Eksterijer – fascinantno poznat.

Nijedna druga luksuzna limuzina ne ostvaruje tako samouvjereno sklad između stila i statusa. Fino iscrtane linije i upečatljivi detalji jačaju pojavu S-klase, no bez imalo nametljivosti.

Mercedes-Benz S-klasa

Interijer – nova tehnologija, stare vrijednosti.

Interijer S-klase omogućuje vam da zaboravite vanjski svijet zahvaljujući finim površinama i estetski privlačnim materijalima. Zasloni koji naizgled slobodno vise i drvo s otvorenim porama oduševljavaju i vizualno i na opip.

Mercedes-Benz S-klasa

ENERGIZING comfort control

Budi vam osjetila. Opcionalni sustav ENERGIZING comfort control inteligentno kombinira mirise, boje, zvukove i poruke. Mali impulsi daju vam vitalnost ili vas opuštaju pa vam je i radna sposobnost veća.

Mercedes-Benz S-klasa

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Intuitivni pomoćnici. Najmoderniji sustavi za pomoć vozaču rasterećuju vozača i prilagođavaju vozilo za mnoge pravce zahvaljujući podacima iz inteligentnih karata. Nikad komotnije.

Mercedes-Benz S-klasa

Komunikacijska centrala

Jedinstveno umrežen. Široki ekran visoke rezolucije i bežični sustav punjenja pametnih telefona pomažu putnicima kojima su za donošenje odluka potrebne informacije u realnom vremenu.

Mercedes-Benz S-klasa

Ambijentalna rasvjeta za S-klasu

Uronite. Opcionalna ambijentalna rasvjeta sa 64 boje stapa se s novim elementima od drva s otvorenim porama te interijer pretvara u umjetničko djelo komponiranjem raznih boja u svjetove boja.

Mercedes-Benz S-klasa

Dizajn eksterijera

Elegantno držanje i pouzdanost. Karizmatični interijer oduševljava intenzivnim zračenjem osjećaja statusa i prestiža, a to posebno vrijedi za prednji dio vozila koji s novim opcionalnim MULTIBEAM LED prednjim svjetlima izgleda još upečatljivije.

Mercedes-Benz S-klasa AMG
Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vašu S-klasu.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više