Mercedes-Benz Sprinter

Sprinter Furgon

Mercedes-Benz Sprinter Furgon

Sa Sprinterom možete mnogo toga prevoziti. Od njegova uvođenja 1995. godine ubraja se među najuspješnija laka gospodarska vozila na svijetu. U klasi koja je po njemu nazvana „Sprinter klasa”, uzor je i dan-danas.

Sprinter Kombi

Mercedes-Benz Sprinter Kombi

Kao jedno od najodrživijih vozila u svojoj klasi, Sprinter postiže povoljne vrijednosti emisija i potrošnje zahvaljujući dosljedno poboljšanim motorima i inovativnoj tehnologiji  BlueEFFICIENCY.

Sprinter Sandučar

Mercedes-Benz Sprinter Sandučar

Mnogi putovi vode do poslovnog uspjeha – čak i kad na prvi pogled izgledaju kao stranputice. S pogonom na sve kotač1 s mogućnošću isključivanja te sustavom ADAPTIVE ESP® najnovije generacije, Vaš Sprinter savladava velike izazove zahvaljujući povećanoj trakciji i poboljšanoj stabilnosti vožnje čak i kad su vremenski i cestovni uvjeti nepovoljni.

Sprinter Šasija

Mercedes-Benz Sprinter Sandučar

Spoj našeg znanja te iskustva i stručnosti proizvođača nadgradnji omogućava realizaciju najrazličitijih vrsta nadgradnji vrhunske kvalitete – počevši od vozila za građevinarstvo i obrt, preko kovčega i hladnjača, pa sve do policijskih vozila i vozila hitne pomoći.