Sprinter Kombi

Mercedes-Benz Sprinter Kombi

Najbolji Sprinter ikad.

Sa Sprinterom možete mnogo toga prevoziti. Od njegova uvođenja 1995. godine ubraja se među najuspješnija laka gospodarska vozila na svijetu. U klasi koja je po njemu nazvana „Sprinter klasa”, uzor je i dan-danas. Sprinter smo neprekidno poboljšavali za Vas – da bude predvodnik u tehnologiji po pitanju ekonomičnosti i sigurnosti, kao i komfora i dizajna.

Zbog toga se na učinkovitost Sprintera možete osloniti u svakom pogledu: što se tiče ekonomičnosti zbog povoljnih vrijednosti potrošnje od 6,3 l na 100 km, njegove visoke pouzdanosti i naših brojnih usluga servisa, koje Vas – ako želite – prate cijeli dugi radni vijek Sprintera. Što se tiče sigurnosti i komfora, Sprinter je bez premca i po bogatoj ponudi sustava pomoći, kao i po naprednom dizajnu eksterijera.

Tako je Sprinter jak igrač u kojeg se možete pouzdati kad ga zatrebate. Zahvaljujući njegovim brojnim mogućnostima opremanja i individualizacije, za svaku namjenu postoji odgovarajuće vozilo.

Varijante karoserije

Najbolji u svojoj klasi – uz najveći broj varijanti.

Svaki od naših kupaca suočen je sa sasvim specifičnim izazovima koje mora svladavati u okviru svog svakodnevnog posla. Kako se iz dana u dan zahtjevi povećavaju, tako je i sve više varijanti Sprintera Kombija kako bismo te zahtjeve ispunili.

  • 3 dužine karoserije
  • 2 visine krova
  • Prostor za do 9 putnika
  • Širok raspon varijanti motora
  • Brojni elementi dodatne opreme
  • Različite mase vozila: tonaže od 3,19 do 3,5 t
  • U dodatnoj opremi, opterećenje prikolice do 3,5 t za odabrane varijante vozila
  • Korisna nosivost do 1350 kg
  • Zapremina prtljažnog prostora do 14 m3

Utovarni prostor

Sprinter Kombi

Dovoljno prostora za sve Vaše planove. I za planove još osam osoba.

Ako svoje putnike želite odvesti do njihovog odredišta i to ne samo na pouzdan nego i siguran i komforan način, onda je Sprinter Kombi pravi izbor za Vas: s varijantama sjedala za dvije pa sve do devet osoba, inovativnim idejama opreme, praktičnim ulazom u putnički prostor, prostranim interijerom i radnim mjestom vozača te s crnim staklom u stražnjem dijelu vozila u sklopu dodatne opreme. Bilo da Kombi služi kao klupsko ili shuttle vozilo, u prijevozničkoj ili turističkoj djelatnosti, za prijevoz radnih timova ili u socijalnoj službi, sveobuhvatna sigurnosna oprema omogućava da Vi i Vaši putnici uživate u ugodnoj i opuštajućoj vožnji.

Vrata

Sprinter Kombi - Vrata

Velika raznovrsnost uz minimalan napor

Ovisno o dužini karoserije i visini krova, za putnički prostor dostupne su četiri varijante kliznih vrata. S unutrašnjom širinom od 130 x 182 cm. U sklopu dodatne opreme dodatno i na lijevoj strani.

Dvokrilna stražnja vrata otvaraju se do 180 stupnjeva i sama se zaključavaju u krajnjem položaju – u sklopu dodatne opreme postoji mogućnost otvaranja do bočne stijene što olakšava utovar i istovar osobito u uskim prostorima.

Klizna vrata su s mogućnošću električnog rukovanja (dodatna oprema). Ova praktična značajka omogućava da se klizna vrata putničkog prostora mogu električnim putem otvarati i zatvarati u približno 5 sekundi – sve to samo pritiskom na dugme.

U sklopu dodatne opreme dostupna je električna pomoć za zatvaranje za klizna vrata koja olakšava zatvaranje kliznih vrata putničkog prostora osobito kad je vozilo parkirano uzbrdo.

Sprinter također može biti opremljen funkcijom centralnog zaključavanja s mogućnošću daljinskog upravljanja u sklopu dodatne opreme.

Električna stepenica za klizna vrata putničkog prostora omogućava komforniji ulazak i izlazak jer je smanjena visina ulaza. Ona se izvlači i uvlači potpuno automatski prilikom otvaranja i zatvaranja kliznih vrata putničkog prostora. Osobito je pogodna prilikom čestog utovara i istovara robe ili kad se vozilo koristi kao shuttle vozilo za prijevoz putnika, osobito djece ili starijih osoba.

Mogućnosti odlaganja

Mogućnosti odlaganja

Brižnost se ogleda u detaljima

Sprinter nudi prostor za odlaganje, držače i pretince za važne predmete koji se koriste svaki dan. Skrojeno po mjeri za praktične potrebe u različitim djelatnostima.

Primjerice, otvoreni pretinci iznad vjetrobranskog stakla za vozača i suvozača u serijskoj opremi. Svaki od ovih pretinaca ima kapacitet do 16 kg. Papiri, dokumenti i drugi predmeti mogu se pospremiti kako bi prostor bio uredan.

Mreže za odlaganje u dvokrilnim stražnjim vratima pružaju dodatan prostor za odlaganje za različite predmete.

Osvijetljeni pretinac za rukavice s mogućnošću zaključavanja pruža mnoštvo prostora za sigurno odlaganje dokumenata i osobnih predmeta. Ponudu zaokružuju ostali pretinci za odlaganje u kokpitu.

Dokumenti i osobni predmeti mogu se sigurno pospremiti u osvijetljeni pretinac za rukavice s mogućnošću zaključavanja iz dodatne opreme.

Pretinac za odlaganje u sredini kokpita u dodatnoj opremi ima preklopivi poklopac. Zahvaljujući tome, na dohvat ruke Vam je dodatni prostor za odlaganje, primjerice, prijenosnog računala, mapa, osobnih predmeta ili špediterske dokumentacije i autokarata, a da oni pritom ne budu izloženi neželjenim pogledima.

Nasloni za leđa vozačevog i suvozačevog sjedala mogu u sklopu dodatne opreme biti opremljeni mrežom za odlaganje stvari.

Mercedes-Benz Vans. Born to run.

Saznajte više