Mercedes-Benz

Jednostavna online rezervacija termina za servis.

Vi određujete kad.  Mi ćemo se složiti.
Mercedes-Benz - rezervacija termina za servis online

Nova Mercedes me usluga pomoću koje možete brzo i jednostavno rezervirati termina za servis putem interneta olakšat će vam planiranje vašeg posjeta.

Na raspolaganju vam je pregled svih slobodnih termina za servis u našoj radionici. Slobodne termine za servis možete usporediti sa svojim kalendarom i odlučiti se za onaj koji vam najviše odgovara. A budući da se ne morate pridržavati našeg radnog vremena za dogovor oko termina za servis, kod nas rezervaciju željenog termina možete napraviti danonoćno - bilo kad i od bilo kud.

Automobili Škojo - Osijek

Automobili Škojo - Osijek
Ulica borova 1
31000 Osijek
Tel: +385 31 220 000

Automobili Škojo - Slavonski Brod

Automobili Škojo - Slavonski Brod
Sjeverna ulica 22 
35207 Slavonski Brod - Gornja Vrba
Tel: +385 35 217 700

Vaš pristup svijetu Mercedes-Benza.

Mercedes me otvara vaš personalizirani, individualni i ekskluzivni svijet prepun usluga koje su vama i vašem Mercedesu potrebne i koje će vas pokrenuti u budućnost. Registracijom dobivate ekskluzivni pristup svim značajkama i sadržaju koji su za vas relevantni. Svaki put i svugdje.

Uz Mercedes me možete ne samo rezervirati servisne termine putem interneta. Umjesto toga, na jednom ćete mjestu pronaći sve inovativne Mercedes-Benz usluge: inteligentna rješenja na temu mobilnosti, izravna veza s vašim vozilom, kao i sveobuhvatne servisne usluge i nadahnjujuće ideje.