Mercedes-Benz

Mercedes-Benz manji popravci interijera

Popravak kože

Vaš Mercedes zaslužuje dobro održavane površine: popravak kože.

Naši stručnjaci će popraviti rezove, rupe i druga oštećenja kože. Rezultati su uz malo napora izvanredni – nema potrebe za promjenom cijele presvlake.

Mali broj radnih sati znači niske troškove.

Naši iskusni stručnjaci ispunjavaju oštećenu površinu, vraćaju je u prethodno stanje i korigiraju boju površine. Nakon popravka kože vrlo teško ćete moći razlikovati oštećenu površinu od ostatka.

Možete se osloniti na kvalitetu Mercedes-Benz stručnjaka.

Naravno da se visoki Mercedes-Benz standardi kvalitete također odnose i na popravke kožnih površina. Stručnjaci osiguravaju Mercedes-Benz kvalitetu te se tijekom popravka koriste samo materijali najviše kvalitete.

Rado ćemo vas besplatno savjetovati.

Želite znati može li se Mercedes-Benz SmallRepair popravak kože provesti u vašem Mercedesu? Rado ćemo vas savjetovati, besplatno i bez ikakve obaveze.

Popravak presvlaka

Briga za unutrašnjost vašeg Mercedesa: popravak presvlaka.

Naši stručnjaci mogu ukloniti rupe i rezove u presvlakama vašeg Mercedesa uz savršenstvo ručnog rada. Rezultat usluge popravka presvlaka sigurno će vas ugodno iznenaditi.

Rezultat: izvanredan. Trošak: umjeren.

Naši stručnjaci prilikom popravka u obzir uzimaju strukturu, boju i uzorak presvlaka. Tijekom ovog procesa teže smanjenju radnog vremena i troškova materijala, što također vaše troškove drži na minimumu. Nakon popravka presvlaka, popravljeno mjesto je skoro nevidljivo.

Možete se osloniti na kvalitetu Mercedes-Benz stručnjaka.

Visoki Mercedes-Benz standardi kvalitete prirodno se odnose i na popravke vaših presvlaka: samo iskusni stručnjaci popravljaju oštećenja presvlaka vašeg Mercedesa – što doprinosi zadržavanju vrijednosti automobila.

Rado ćemo vas besplatno savjetovati.

Saznajte dodatne detalje o manjim popravcima presvlaka, besplatno i bez ikakvih obaveza. Zašto ne biste jednostavno dogovorili sastanak?

Popravci plastike

Završna obrada visoke kvalitete za površine vašeg Mercedesa: popravak plastičnih komponenata.

U većini slučajeva možemo brzo i povoljno popraviti oštećenja plastičnih obloga u unutrašnjosti vašeg Mercedesa. To uklanja potrebu za zamjenom cijelih dijelova.

Savršeni rezultat po privlačnoj cijeni.

Ako se radi o abraziji prednje ploče ili rupama u plastičnoj oblozi: naši stručnjaci mogu rekonstruirati boju i strukturu plastične površine – uz što je manje moguće napora, što uzrokuje minimalne troškove. Nakon popravka, oštećenje je u potpunosti nevidljivo.

Možete se osloniti na kvalitetu Mercedes-Benz stručnjaka.

Visoki Mercedes-Benz standardi kvalitete prirodno se odnose i na popravke naših plastičnih komponenata: samo iskusni stručnjaci popravljaju oštećenja, koristeći materijale najviše kvalitete.

Rado ćemo vas besplatno savjetovati.

Besplatno i bez obaveze saznajte od nas ima li manji popravak plastike smisla za vaše vozilo. Zašto ne biste jednostavno odmah dogovorili sastanak?