Mercedes-Benz

Automobili ŠKOJO d.o.o.

O nama
  • Ovlašteni prodavatelj i serviser Mercedes-Benz vozila sa 85 zaposlenih djelatnika.
  • Izložbeno prodajni salon zrcali jedinstveni dojam sklada ugodnog ambijenta i vrhunskih modela svjetske automobilske industrije. Prestižni su automobili izloženi na zadovoljstvo svih posjetitelja.
  • 15000 kvadratnih metara površine prodajno-servisnog centra.
  • 3500 kvadratnih metara zatvorenoga prostora.
  • 175 parkirališnih mjesta apsolutno zadovoljava sve potrebe osobnih i gospodarstvenih vozila.
Salon

Izložbeno prodajni salon zrcali jedinstveni dojam sklada ugodnog ambijenta i vrhunskih modela svjetske automobilske industrije. Prestižni su automobili izloženi na zadovoljstvo svih posjetitelja, a naši će djelatnici spremno odgovoriti na svaki vaš upit. Parkirališni je prostor osiguran za 175 vozila i veličinom apsolutno zadovoljava sve potrebe osobnih i gospodarstvenih vozila.

Odjeli

Odjeli sevisa, limarije, lakirnice i autopraonice opremljeni su najsuvremenijim tehničkim dostignućima prema svjetskim standardima. Bez obzira radi li se o osobnim ili gospodarstvenim vozilima, vrhunski će educirani djelatnici na najbolji mogući način znati riješiti sve eventualne poteškoće ili nedostatke na vozilima. Ljudsko je znanje ovdje oplemenjeno i vrhunskom tehnologijom.

Odjel rezervnih djelova ima vlastito skladište s kojeg opskrbljuje korisnike servisa, ali i kupce iz cijele Hrvatske. Najveći dio rezervnih dijelova u skladištu centra je dostupan odmah. Također, dijelovi prema posebnim narudžbama dostupni su u nakraćem mogućem roku.